Udtalelser

Udtalelser fra supervisanter

 

 

Iben Bøgeholm, certificeret coach

 

”Så vil jeg sige, at hvor er du bare fantastisk. Jeg havde glædet mig rigtig meget til at prøve supervision, og - WOW - du er rigtig go'! Jeg håber, du er lige så glad, som jeg, for at have taget bolden op med det her supervision. Du er fantastisk til det, fordi du er så rolig, smilende og alligevel myndig, og man føler sig så tryg og i gode hænder.”

 

 

 

 

Socialpsykiatrisk Støtteteam, Næstved Kommune v/ Elin Steffensen

 

Vi er et team på 13 medarbejdere, som yder socialpsykiatrisk støtte til borgere med psykiske lidelser. Det er et arbejde, hvor vi bruger os selv meget som ”redskab” – og kan derfor være psykisk belastende for os selv. Især fordi det er alene-arbejde.

 

Derfor er det vigtigt for os, at vi har supervision, hvor vi kan blive ”tanket op”, og få nogle redskaber til at passe på os selv.

Og disse behov får vi i høj grad dækket hos Kirsten Elmer. Hun skaber en afslappet og tryg atmosfære og nogle klare rammer, som vi selv er med til at lægge. Kirsten benytter forskellige modeller til, hvordan supervisionen kan foregå – alt efter om det er individuelle eller kollektive problemstillinger, det drejer sig om. Teamet bliver i høj grad inddraget i dels hvilken model, som er relevant, og dels i selve supervisions-processen. Således bliver vores individuelle erfaringer i arbejdet med brugerne inddraget, hvilket er givende for alle parter.

 

Kirsten er rigtig god til at ”mærke” os og fornemme, hvad vi har behov for.

 

Alt i alt oplever vi Kirsten som meget professionel, indlevende og god til at ”samle op” på problemstillinger og løsninger (hvordan er det gået?) fra sidste supervision.

 

 

Bente Petersen, socialrådgiver på ”Danners Børn”

 

”Supervision er med til at opdage nye strategier i forhold til mit daglige arbejde. Supervision er også med til, at jeg kan beholde overblikket og stoppe op og finde min rolle og mit ansvar i min arbejdssituation."

 

 

Ronny Højgaard Larsen, ungekonsulent og pædagog

 

”I mit samarbejde med Kirsten Elmer, har jeg flere gange oplevet at` komme over muren` og fået fjernet `blinde vinkler` i mit arbejde med socialt udsatte unge. Kirstens tilgang, spørgeteknikker, faglighed, viden og ressourceorienteret syn på udsatte unge, har frigjort energi, synliggjort handlemuligheder og ressourcer, jeg aktivt har benyttet i min pædagogiske praksis. Erfaringerne og ”aha” oplevelserne fra supervisionen har i flere tilfælde gjort en afgørende forskel.”

 

 

Anne Lene Lundgaard, formand/daglig leder af Landsforeningen for Udbrændte

 

”Landsforeningen for Udbrændte har samarbejdet med Kirsten Elmer i perioden 2007-2010. Kirsten har været supervisor for vores psykoterapeuter på Sjælland, og det har været en stor gevinst for os. Kirsten har arbejdet frivilligt og ulønnet i LAFU.

 

Kirsten har arbejdet omhyggeligt og struktureret og har skabt den rolige ramme, der er nødvendig, omkring selve supervisionen. Personalet har udtrykt stor tilfredshed med den måde, supervisionerne er forløbet på, hvor der bl.a. har været en god balance mellem tålmodighed og fokusering.

 

Også i den samlede personalegruppe har Kirsten Elmer været et aktiv for organisationen. Hun er fagligt kompetent, såvel på individ-niveau som i helheds-perspektiv, og meget, meget inspirerende at være sammen med. ”

 

 

Copyright © KirstenElmer.dk